Falkenbergsföretag söker singelmän

Söker 50-plussare till sitt midsommarfirande.

delningar

Snart är det dags för midsommar och Singel i Sverige söker nu singelmän mellan 50-75 år till sitt midsommarfirande. Firandet kommer ske på Ronneby Brunn i Blekinge under två dagar, där singlar tillsammans firar midsommar med bland annat spa, dans, midsommarbuffé och ett besök till "kärlekens ö" Karön.

- Det är panik nu. Vi har 95 anmälda, men vi saknar män mellan 50-75 år. Det är ungefär 30 män som saknas, säger singelentreprenören Helén Andersson.

Det är första gången Singel i Sverige firar midsommar vid Ronneby Brunn i Blekinge och hittills har singlar från bland annat Halland, Malmö och Stockholm anmält sig till firandet. Helén som anordnat singelevenemang i 19 år, berättar att det alltid varit svårare att få tag på män till evenemangen.

- Jag tror det är för att de är blyga. Jag tror tyvärr att många män ser det som ett misslyckande att vara själva, men det finns mycket man kan göra åt ensamheten.

Hur har du gått till väga för att hitta fler män inför evenemanget?

- Jag har skrivit på Facebook, varit med i Blekingeradion och ringt Titti Schultz. Jag har gjort allt jag kan. Nu släpper jag taget, det får bli som det blir.

Singel i Sverige startade i Falkenberg år 2000. Sedan dess har företaget haft olika evenemang för singlar runt om i landet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar