Här är Falkenbergs sommarlovsaktiviteter: "Jättenöjda"

. - Foto: Viktoria Andersson

Sommarcamp, skateskola och mycket annat.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Nu är det sommarlov och för ungdomarna i Falkenbergs kommun arrangeras flera aktiviteter och evenemang genom UngFbg. Bland annat kommer ett flertal aktiviteter ske i det nya UngFbg-Huset på Stationsgatan 12.

- Vi gör nästan saker varje dag. Det är lite dag styrt och väderstyrt, så det kommer uppdateras på våra sociala medier hela tiden. Så det är där man ska hålla utkik, förklarar Klara Knutsson, utvecklingsledare vid Ungfbg.

Bland annat planeras det att bli cafékvällar, skateskola samt lägerveckor där ungdomarna bland annat kan bada, grilla, testa Stand Up Paddling (SUP) eller fiska.

- Vi är jättenöjda med sommarens planering. Vi har fått till en bra spridning och vi försöker verkligen fånga in alla olika grupper i samhället. Det ska finnas något för alla, säger Klara Knutsson.

FAKTA

Här är ett urval av aktiviteterna under sommarlovet i Falkenberg: Vecka 26 och 27 - Kultursommar i åldrarna 10-13 år. Prova på musik, dans, skapande, film och foto i UngFbg-Huset. Kostnadsfritt, men föranmälan krävs. Vecka 26 och 27 - Cafékvällar i UngFbg-Huset, måndag till fredag klockan 16.00-21.00. Vecka 27 - 32 - Nytt för i år - Sommarcamp i Åkulla för årskurs 6-9. Här kan man till exempel paddla, grilla och bada. Från måndagar klockan 10.00 till onsdagar runt 15.00. Kostnadsfritt, men föranmälan krävs. Vecka 27 - 31 - Skatesommar i FBG tillsammans med Falkenbergs skateboardförening. Kostnadsfri skateskola för alla åldrar i skateparken vid Vallarna. Mellan onsdagar och lördagar, klockan 11.00-12.00 och 12.00-13.00.

Vecka 31 och 32 - Sommarlovskul - Gratis dagsläger med olika lekar och utflykter för blivande sexor och sjuor, klockan 10.00 - 15.00. Föranmälan krävs.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar