TV: Falkenbergare släpper ny låt

Foto : pressbild/ Christer Kristiansson

Reggaeartisten från Falkenberg har miljontals streams på Spotify.

delningar

Falkenbergaren William "Willman" Player fastnade för reggae redan som liten. Nu har han släppt tre album och ett flertal singlar sedan 2015. Hans låt "Ljuger" har över en miljon streams på Spotify - och sammanlagt har Willman över fem miljoner streams på musiktjänsten. Snart släpper han en ny singel - "Höra mig".

- Låten i sig handlar om att du kan vara hur rik som helst, men har du inte vänner och familj så spelar det ingen roll. Den handlar om att lämna ett avtryck på riktigt och beröra, förklarar Willman.

Texten skrev Willman för ungefär två månader sedan och han berättar att det gick ovanligt snabbt att skriva låten.

- Som vanligt när man skapar musik kände jag mig inspirerad när man har lite ont inombords. Jag kände mig ganska slut och tänkte vad är meningen egentligen, kommer jag lämna något avtryck när jag inte längre hörs?

I april syntes Willman i programmet "Hemliga beundrare" på TV3, Viafree och Viaplay, men han upplever själv inte att han fått fler fans efter sin medverkan.

- Jag har fler profilbesök, annars har jag samma hängivna fans. Men jag är tacksam för det att jag fått fler profilbesök, för jag vill att folk ska få rätt bild av mig.

"Willman - Höra mig" släpps på Youtube och Spotify den 21 juni. Låten är producerad av Robin"R-ka" Karlsson och Anton Zaar. Musikvideon är sponsrad av Limoraketen och gjord i samarbete med Drottning Blankas Gymnasieskola, filmad av Maluha Media.

- Det känns bra, det är ett bra budskap och jag är nöjd. Det ska bli kul att komma tillbaka igen, avslutar Willman.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.