Ägaren efter chockbeskedet: "Vi känner oss lurade"

Fastigheten till pizzerian är såld.

delningar

Under torsdagskvällen meddelande Lilla Napoli att pizzerian kan behöva läggas ner efter att marken sålts av fastighetsägaren. Uppsägningen gäller från den sista december och i dagsläget har ägarna inga planer på att byta lokal.  

"Vi tre är Lilla Napoli och utan dig slutar vi existera och vi kan inte fortsätta utan dig, otänkbart. Dock vet man ju att alla kärlekssagor har ett slut och så även denna även om man absolut inte vill." står det i inlägget.

Den nuvarande hyresvärden har valt att gå i pension och de efterträdande markägarna låter pizzerian stå kvar tills detaljplanen för den nya byggnationen gått igenom. Trots att det kan ta flera år innan detaljplanen är färdig väljer ägarna att inte vara kvar, rapporterar Hallands Nyheter.

- Vi vill inte kasta skit på någon och framför allt inte på vår förre hyresvärd. Det har alltid fungerat väl mellan oss och han vill att vi ska vara kvar. Men vem vill satsa på en verksamhet som man vet har en begränsad tid? säger delägaren Ville Ilola till tidningen.

Pizzerians inlägg har fått över sexhundra delningar och en namninsamling har startat för Lilla Napoli. Men ägarna ser ingen framtid för verksamheten utan sin lokal.

– Detta är vårt livsverk. Vi känner oss lurade. Vi blev lovade att vi skulle få vara kvar. De nya ägarna vill att vi säger upp vårt avtal och skriver under ett nytt redan vid årsskiftet. Det kan vi inte acceptera. Vi vill utveckla verksamheten, inte vara här på lånad tid.

Lilla Napoli håller stängt under fredagen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar