AVSLÖJAR: HBK-försvararen kan bli FFF:are

Blir Marcus Mathisen Falkenbergs första nyförvärv inför den allsvenska återkomsten? Foto: Jesper Zerman/Bildbyrån

Sitter på utgående kontrakt – kan nu hämtas in från värsta rivalen.

delningar

Halmstads BK:s danska mittback Marcus Mathisen, 22, sitter på ett utgående kontrakt med klubben. Det har nu fått både svenska och utländska klubbar till att visa intresse för försvararen.

– Ja, både klubbar i allsvenskan och superettan har visat intresse. Dessutom handlar det om några klubbar utanför Norden, säger Marcus Mathisen till 24Halmstad.

Enligt uppgifter till 24Halmstad ska nu Falkenbergs FF vara en av klubbarna som är sugna på att skriva ett avtal med 22-åringen. Det skulle i så fall betyda att det blir en känslig flytt, fyra mil norrut, för dansken. På måndagen bemöttes Håkan Nilsson, sportchef i Falkenbergs FF, av uppgifterna som han varken bekräftar eller dementerar.

– Jag vet inte vad jag ska säga. Just nu figurerar det hur många spelare som helst, det dyker upp det ena och det andra. Men sedan kommer det säkerligen hända en del hos oss inom de närmsta veckorna, säger sportchefen.

Mathisen ser nu över sina alternativ och säger till 24Halmstad att han ska ha ett nytt möte med HBK inom två veckor. Först då kommer han framtid och eventuella flytt till FFF att avgöras.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar