Beppe nådde milstolpe i Falkenbergsrevyn

Beppe Wackelin Foto: Falkenbergsrevyn/Pressbild

Beppe Wackelin: "Trodde inte det var dags redan".

delningar

Den 5 januari 2003 gjorde Halmstadbon, Beppe Wackelin, 56, sin första föreställning i Falkenbergsrevyn. 16 år och 11 dagar senare avverkade han sin 1000:e föreställning. En milstolpe som värmlänningen överraskades över, när han fick beskedet på lördagen.

– Tidigare har jag räknat varje föreställning jag gjort, men de sista åren har jag tappat räkningen. Jag trodde inte det var dags redan.. Men det är fantastiskt roligt att få ha varit med tusen gånger. Jag njuter av att vara med än, säger Beppe Wackelin.

Under åren har flera aktörer inom Falkenbergsrevyn nått milstolpen. Varje gång har Beppe undrat hur känslan egentligen är att nå den där höjden, men har inte bildat sig en egen uppfattning – förrän först nu.

– Nej, det är väl inget speciellt. Utan nu tittar man bara framåt för att få vara med på än fler. Vi är ett glatt gäng som har lika roligt ihop varje gång, förklarar Beppe.

"Fantastiskt med publikrekord! Intresset har blivit stort." – Beppe Wackelin

Ännu har inte milstolpen firats något nämnvärt. Efter lördagens revy blev det någon öl och lite chips som åkte fram tillsammans med ett par stycken som finns medverkande i föreställningen, på ett eller annat sätt.

– Det var inte mig i fokus utan vi sågs efteråt mest för att ha trevligt ihop, berättar revyartisten.

Redan på onsdag finns det chans till firande med familjen. Men då är snarare siffran 57 i fokus än 1000.

– Jag fyller 57 då, men det blir inte så mycket till firande då heller. Den här åldern är inte mycket att fira (skratt), säger Beppe.

Efter födelsedagsfirandet på onsdag, är det snabba ryck för att börja ladda om till nästa föreställning. Redan på fredag är det dags igen. Och "Uppskruvat", som årets revy heter, är återigen slutsåld.

– Fantastiskt med publikrekord! Det här året har varit alldeles extra. Inte minst att vi också visas i tv-rutan. Intresset för Falkenbergsrevyn har bara blivit större, avslutar Beppe Wackelin.

I skrivande stund återfinns endast 600 biljetter till årets Falkenbergsrevy.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar