Beskedet: Söndagens firande av FFF ställs in

181102 Falkenbergs spelare duschar trŠänare Hasse Eklund efter fotbollsmatchen i Superettan mellan Norrby och Falkenberg den 2 november 2018 i BorŒs.Foto: Jšörgen Jarnberger / BILDBYRŁN

Sökinsatsen efter försvunna Dante, 12 år, fortsätter. Firandet ställs in av respekt för Dante och hans familj.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Under söndagen skulle allmänheten vara med och fira Falkenbergs FF som avancerade till Allsvenskan den 2 november, men det firande som skulle äga rum för att fira avancemanget till Allsvenskan ställs nu in. Detta beslut har tagits eftersom försvunna Dante, 12 år, fortfarande inte har hittats.

"Av respekt för Dante och hans familj, men också alla Falkenbergare som deltar i sökandet, ställs det planerade firandet av Falkenbergs FF på söndag in", skriver Falkenbergs kommun i ett inlägg.

Falkenbergs fotbollshjältar skulle under söndagen ha hyllats från balkongen ovanför Intersport på Nygatan i Falkenberg. Efter att ha tagit det poäng de behövde i matchen mot Norrby ansågs de värda ett ordentligt firande innan de börjar spela i Allsvenskan nästa säsong.

Intersport skulle hålla extraöppet och sälja supporterprylar och specialdesignad T-shirt. De som ville delta i firandet som är på plats kommer få chans att träffa spelarna i butiken och få autografer.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar