BILDEXTRA: Premiär för Falkenbergsrevyn

Årets skrattfest hade åttahundra besökare under premiärdagen - Se mingelbilderna här.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Under lördagen var det premiär för Falkenbergsrevyn, som i år går under namnet "Uppskruvat". Under premiärdagen hölls två slutsålda föreställningar med totalt åttahundra besökare.

- Det har gått jättebra. Det är lite speciellt, det ingen annan som har två föreställningar. Vi kallar det för premiärdag. Det var för att det var så många som ville se premiären och vi kunde bara ta in fyrahundra besökare per gång, berättar Magnus Wernersson, producent, som arbetat med Falkenbergsrevyn sedan starten 1998.

Under föreställningen skrattade publiken till sketcher om bland annat regeringskaoset, Donald Trump och Mandelmanns. Totalt bjöds det på 25 revynummer med teater, sång och dans.

I dagsläget har nästan 22 500 biljetter blivit sålda för föreställningen. Rekordförsäljningen har bidragit till att det blir fler föreställningar än planerat.

- Vi har faktiskt bestämt oss för att släppa ytterligare biljetter imorgon och förlänga föreställningen till den sjätte april. Det har varit ett sådant tryck på biljetter, förklarar Magnus.

Nu blir det blir fyra föreställningar extra, totalt 66 föreställningar av "Uppskruvat".

- Vi har aldrig spelat så många innan. Nästan nittio procent av biljetterna blev sålda innan premiären.

Hur känns det?

- Såhär långt känns det jättebra. Jag är väldigt nöjd med hur arbetet har gått och hur gänget har jobbat. Det är oerhört härligt, säger Magnus.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar