FFF förlänger med trio: "Alla tre är Falkenbergare"

Mergim Laci, Hampus Svensson och Johan Lassagård följer med klubben till Allsvenskan. Fotograf: PELLE BÖRJESSON/Bildbyrån - Foto: Bildbyrån

Hallandslaget rustar upp inför den Allsvenska återkomsten.

delningar

På torsdagen gick Falkenbergs FF ut på sin hemsida och bekräftade att Falkenbergtrion Johan Lassagård, 24 år, Hampus Svensson 24 år samt Mergim Laci, 20 år har valt att följa med klubben till Allsvenskan nästkommande säsong.

Lassagård kom till FFF från Vinbergs IF inför säsongen 2017. Han startade två matcher och gjorde elva inhopp i superettan under debutsäsongen. Dock missade yttermittfältaren stora delar av säsongen på grund av en korsbandsskada men nu ska han åter vara i spelbart skick och redo för sin första säsong i Allsvenskan. 24-åringen har signerat ett ettårskontrakt med FF.

För den unge Laci blev det sammanlagt sju inhopp och superettan-debut i år. Nu får 20-åringen nytt förtroende. Om det blir Allsvensk-debut för Mergim återstår dock att se.

"Samtliga tre är Falkenbergare och det har alltid varit en framgångsfaktor för Falkenbergs FF. Alla tre har potential att utvecklas ytterligare och står för de värderingar och den policy vi har i klubben, säger FFF:s sportchef Håkan Nilsson på klubbens hemsida."

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar