FFF söker funktionärer inför Allsvenskan

Foto: Robert Boman

Väntas bli fler besökare på matcherna: "Är jätteglada för alla som vill vara med".

delningar

Det väntas bli fler besökare än vanligt inför hemmamatcherna i Allsvenskan. Falkenbergs FF söker nu funktionärer inför årets säsong på Falcon alkoholfri arena.

- Vi har inga krav mer än att det är en åldergräns på 18 år. Annars är det en väldigt blandad skala människor, säger David Svensson, CSR-ansvarig på Falkenbergs FF.

Under hemmamatcherna brukar det finnas drygt 100 funktionärer på plats som hjälper till. Antalet kan variera beroende på vilken match det är och hur många besökare som väntas komma.

- Vi söker inget särskilt antal, vi välkomnar alla som vill vara med. Vi är jätteglada för alla de som vill vara med och hjälpa till och vara med i vår förening, det kommer behövas, säger David.

Funktionärerna hjälper bland annat till vid entrén, servering i restaurangtält, står i kiosker, är publikvärd eller bårbärare.

- Det finns mycket att göra och i år kommer vi behöva ännu fler funktionärer. Vi hade aldrig kunnat genomföra det här utan ideella krafter, vi väldigt tacksamma för deras insats.

Sista anmälningsdatum är den 1 februari. Den 4 februari hålls en funktionärsutbildning tillsammans med Jan-Olof Johansson från Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar