Folkkär duo uppträder i Falkenberg

Foto: Pressbild/Mynewsdesk - Foto: Pressbild

Som en del av sin sommarturné.

delningar

Mauro Scocco har inte varit på turné sedan 1989 och Tomas Andersson Wij är en av de artister i landet som turnerar mest. Nu åker de på en gemensam sommarturné - med ett stopp i Falkenberg.

År 2016 delade duon scen för första gången under Svt:s program "Tomas Andersson Wij spelar med". Nu möts de igen för tio konserter i sommar tillsammans med sångerskan, pianisten och cellisten Lovisa Samuelsson.

– De här kvällarna ska bli enkla och lekfulla, inte allt för noggrant förberedda. Jag gillar att sitta vid en bardisk med Mauro och snacka. Han kan vara väldigt rolig, kärv och uppriktig. Vill att det ska kännas lite som ett barsamtal som bryts för musik då och då, säger Tomas Andersson Wij i ett pressmeddelande.

Mauro Scocco och Tomas Andersson kommer framföra stora hits och mer oväntade låtval, och möjligtvis någon helt nyskriven låt.

– Jag ser fram emot att få spela med Tomas och Lovisa och inte minst uppleva våra fina spelställen i sommarsverige som är noga handplockade, säger Mauro Scocco i pressmeddelandet.

Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij står på Stålboms utescen i Falkenberg den 3 juli.

FAKTA

LISTA: Stålboms konserter sommaren 2019

3 juli - Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij

5 juli - Moneybrother

11 juli - Carola

13 juli - Di Leva tolkar Bowie

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.