Fotbollsspelaren byter namn

Foto: Andreas L Eriksson / BildbyrŒån - Foto: Bildbyrån

Ny klubb och nytt namn för fotbollsstjärnan.

delningar

Fotbollsspelaren Erik Johansson från Falkenberg byter namn. Inför allsvenskan år 2019 blir hans nya namn Erik Berg, rapporterar Fotbollsdirekt.

– Ja det stämmer. Jag gifte mig här nyligen och tanken är att vi ska byta namn. Men det tar ett tag innan det går igenom, säger Erik till Fotbollsdirekt.

Erik gifte sig med Carina Berg innan jul och Erik bestämde sig för att ta makans efternamn.

- Det känns väldigt bra. Jag hade inga problem med det, det var jag som ville ta det faktiskt.

Försäsongen år 2019 startade med att Erik fick träna vid sidan av resten av laget Djurgården, efter att han opererat sitt knä. Det var efter en korsbandsskada han fick under sin tid i FC Köpenhamn som ledde till operationen. Men snart är han tillbaka på planen igen med sin första säsong i Djurgården.

– Det ska bli kul. Man märker det nu när man kommer in här första dagen, att det är mycket förväntansfulla personer här, nya ansikten. Det är alltid en hög energi i början, vi börjar bygga någonting tillsammans. Vi har en ung trupp, nu är jag bland de äldsta här till och med. Det kommer bli att man får ta ett stort ansvar att leda det här laget tillsammans med de andra lite äldre spelarna. Det ska bli intressant att se vad vi kan bygga med det här laget.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar