Hyllad standup-talang kommer till Falkenberg

Endast 22 år gammal men redan en välkänd komiker.

delningar

1996 föddes Carl Stanley. 22-åringen tillika den yngsta panelmedlemmen någonsin i “Parlamentet” gjorde succé med sin första egen standupföreställning “Ärligt talat”. Nu kommer uppföljaren – “Född 1996”.

– Sedan min första föreställning ”Ärligt Talat” år 2017 har det hänt mycket och nu är det dags att berätta om mina nya tankar. I vanlig ordning kommer jag självsäkert framföra känslobaserade åsikter och tankar som om det vore vetenskapligt grundade sanningar. Det handlar om allt från relationer till hur jag känner för att min generation, trots att vi är unga, ändå vågar tycka saker. Poängen är att så många människor och djur som möjligt ska få en släng av sleven, säger Carl Stanley i ett pressmeddelande.

Carl Stanley kommer med föreställningen “Född 1996” till Stadsteatern den 17 oktober. Föreställningen ska komma att handla om att han som 22-åring insett att han är just 22 år och inte har så bra koll som han försöker få det att verka.

s– Jag har fortsatt att se mina egna tillkortakommanden och göra humor av allt som jag tycker är intressant. Jag pratar om mig själv, jag har fått lite mer självdistans men jag är fortfarande arg och orimligt självsäker. Även om föreställningen har en viss ton så har den inget specifikt tema. Det är tankar, känslor och trams som jag skrivit ner de senaste två åren. Precis som standup ska vara, säger Carl Stanley.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar