Kenza fick sitt glädjebesked - i Falkenberg

Fick den positiva nyheten i Falkenberg efter en tids kamp.

delningar

För en vecka sedan avslöjade den svenska modellen, entreprenören och bloggaren Kenza, 27, att hon är gravid. Glädjebeskedet kom när Kenza var på spa - i Falkenberg.

"Det är mest stor glädje och framförallt otrolig tacksamhet som jag och Aleks äntligen kan berätta för er att vi väntar ett litet mirakel som kommer till oss i början av sommaren, om allt går som det ska. Ord kan inte beskriva vilken kärlek vi känner för den lilla redan." skriver Kenza i sin blogg.

I bloggen berättar Kenza öppenhjärtigt om hennes och maken Aleks kamp om att bli med barn. Vid 26 års ålder hamnade hon i tidigt klimakterium och fick genomgå IVF-behandlingar.

"Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm. Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta. Vi tog oss igenom all skit som kom vår väg för att vi hade bestämt oss för att göra allt vi kunde innan vi gick vidare till nästa alternativ." skriver hon i bloggen.

Precis innan Kenza skulle påbörja sin tredje IVF-behandling blev hon gravid naturlig väg. Glädjebeskedet kom när hon var på spa med en vän i Falkenberg.

- Herre gud! Jag måste berätta för Aleks och jag är i Falkenberg. Jag måste hem och jag måste berätta för Aleks, säger Kenza gråtande i sin video efter att hon fått nyheten.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar