KLART: De uppträder på Glommens hamnfest

Första artisten släppt.

delningar

Glommens kräftfestival blir i år Glommens hamnfest, vilket innebär färre besökare, mer mat, andra aktiviteter - och ett mer varierat musikutbud.

Nu har första artisten för Glommens hamnfest blivit släppt, och det blir en hyllning till Queen med Johan Boding -”King of Queen”. Under konserten blir han uppbackad av fem musiker och åtta sångare i Night of Queen Band & Choir.

- Det är en akt som är perfekt i tiden och som passar alla, säger Lars Abrahamsson, arrangör för Glommens hamnfest. Han förklarar att Queen blivit högaktuella på nytt, efter den Oscarsbelönade filmen "Bohemian Rhapsody" som visades på biograferna i vintras.

Erik Rynefors som är producent och manager för Night of Queen, han har själv kopplingar till Glommen genom familjemedlemmar som bott där.

"Mitt hjärta är för alltid i Glommen och det är en av anledningarna till att vi vill vara med och arrangera en riktigt bra show under hamnfesten" säger Erik i ett pressmeddelande.

Sedan 2008 har bandet gjort närmare 250 hyllningar till Queen och de har tidigare blivit uppmärksammade av Brian May, Queens egna gitarrist. Bandet har bland annat varit huvudakt till Freddie Mercury Birthday Party 2017 på casinot I Montreux, där deras konsert direktsändes till en halv miljon Queen-fans runt om i världen.

Johan Boding och Night of Queen Band & Choir uppträder på Glommens hamnfest den 26 juli. Biljetterna släpps på fredag den 17 maj via Ticketmaster, Falkenbergs turistbyrå, Glommens Fiskekrog och FlipFlop Beachbar & Rooms.

 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.