KLICKTOPPEN: Falkenbergs hetaste villor just nu

Exklusiv havsnära kustvilla blev den mest klickade annonsen.

delningar

1) Björsgårdsvägen 2A, Falkenberg: 11 000 000 kronor

Foto: Entrance Fastighetsmäkleri

"Precis vid havet på naturnära Grimsholmen ligger denna exklusiva, arkitektritade kustvilla. Genom flera raka och massiva fönsterpartier är havet ständigt närvarande och aldrig mer än en kort väg bort. Huset som optimalt anpassats till den omgivande terrängen har tydliga arkitektoniska drag från funktionalismen såväl som bauhusskolan och ritades av White arkitekter tillsammans med nuvarande ägare. Runt huset på övre plan löper en sömlös terrass och på nedre plan öppnar en enorm uteplats upp sig. Liksom utsidan är insidan synnerligen genomtänkt, idag disponerar huset 4 separata sovrum, 2 badrum, stort kök och en rejäl yta för umgänge. Förutom detta erbjuder huset bastu, tvättstuga, vinkällare och dubbelgarage." Läs mer om fastigheten här.

2) Kärreberg Myren 456, Vessigebro, Falkenberg: 2 325 000

Foto: Länsförsäkringar fastighetsförmedling

"Längst in på grusvägen som leder till Kärreberg Myren 456 finner vi ett stort 1-planshus som till sin största del byggdes 2005. Ursprunget var ett mindre hus med anor från 1800-talet, och 2005 så byggdes det som är dagens villa runt det gamla huset. Invändigt finns delar kvar som är från den äldre byggnationen, men övervägande del tillkom så sent som 2005. Huset rymmer idag hela 6 sovrum, stort vardagsrum, allrum/TV-rum samt stort öppet kök med matplats och braskamin." Läs mer om fastigheten här.

3) Ljungkullsvägen 13, Falkenberg: 2 650 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar fastighetsförmedling

"I denna optimala familjevilla finner vi bland annat ett nytt påkostat kök från Marbodal (2015), nya 3-glas fönster från Traryd, monterat täljstenskamin på övre plan, installerat fiberanslutning, byggt friggebod, nytt värmesystem NIBE luft/vattenvärmepump och ett helt nytt helkaklat badrum med golvvärme och exklusiva materialval. Detta är bara ett axplock av alla renoveringar som gjorts, och lägg därtill att ägarna har skapat en insynsskyddad och härlig trädgård med flera olika "rum" i trädgården." Läs mer om fastigheten här.

4) Gnejsvägen 19, Mannaberg/Skrea, Falkenberg: 3 795 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"Fin modern villa med mycket ljus och rymd på trevlig tomt i populärt område. Moderna ytskikt i alla rum. Närhet till natur och hav." Läs mer om fastigheten här.

5) Ålyckevägen 7, Älvsered, Falkenberg: 1 295 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"Mycket stor och vacker villa med klassisk snygg stil invändigt. Ett representativt och elegant boende med rymd och karaktär! Mycket av den charmiga originalinredningen finns kvar såsom fina spegeldörrar, generös takhöjd och alla rum är rejält stora. Välkomnande entré på bottenvåningen till härliga sällskapsutrymmen med gott om plats för vännerna med vardagsrum i fil mot matsalsrum! På bottenvåningen finns även ett väl tilltaget kök, sovrum och gästtoalett. På ovanvåningen finns den mer privata sfären med ett stort allrum, helkaklat badrum och fyra avskilda sovrum. På fastigheten finns fiber indraget." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar