Klicktoppen: Liten badstuga toppar listan

Se veckans mest klickade bostäder.

delningar

1. Ålen 95F, 835 000 kronor

"Öppen planlösning med ett ljust laminatgolv, vitmålat trätak och två högstående fönster som ger bra ljusinsläpp in i stugan. Här finns en platsbyggd våningssäng, plats för bäddsoffa. Kök med ljusa luckor, vattenpump, mörkgrå bänkskiva i laminat." Läs mer här!

2. Norrtullsgatan 15, 2 395 000 kronor

Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

"Huset är ursprungligen från tidigt 1900-tal men har byggts om moderniserats under årens lopp. Idag finns här två sovrum men det är enkelt att göra ett tredje sovrum om man har behov av det." Läs mer här!

3. Väderkvarnsvägen 12, 7 950 000 kronor

Foto: Hemnet/Mäklarhuset

"Fastigheten kryllar av fina detaljer såsom äldre kamin, vackert rustika innerväggar och ett fantastiskt helglasat uterum. Dessutom finns det eventuellt en möjlighet att stycka av marken för fler tomter." Läs mer här!

4. Äspelunda 116, 4 800 000 kronor

"Den nyare villan är uppförd 1996 i hög standard på ca: 223 kvm med generösa sällskapsytor, två badrum och många sovrum! Den äldre Hallandslängan är på ca: 110 kvm delvis renoverad i traditionell och charmig stil!" Läs mer här!

5. Lassa 447, 1 795 000 kronor

Foto: Hemnet/ Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"En fantastiskt välplanerad stuga med öppen planlösning, hela tre sovrum och ett härligt, insynsskyddat trädäck i söderläge som smälter in i den vackra omgivningen av sand, strandängar och hav." Läs mer här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.