Klicktoppen: Naturnära fritidshus toppar listan

Se veckans mest klickade bostäder här.

delningar

1. Särestad 517, 1 195 000 kronor

"Den här fritidsbostaden ligger mellan skog & natur och öppna landskap med fantastiska vyer. Glöm inte avståndet till havet som är 10 km bilväg Långasand och ungefär detsamma till Ugglarp!" Läs mer här!

2. Björkängsvägen 3, 1 275 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"Huset utgörs av ett rymligt kök med generösa arbetsytor och med gott om plats för matbord och stolar. Två sovrum samt ett ljust och öppet allrum med stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och en öppen spis." Läs mer här!

3. Pilängen 371, 1 995 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"Panoramautsikt över stranden från en modern stuga på första parkett vid Havsvägen! Unikt tillfälle att förvärva en av de få stugorna med total havsutsikt och endast ca 150 meter till havet!" Läs mer här!

4. Fyrklövervägen 11, 3 700 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"Endast 200 meter från stranden ligger denna trivsamma och rymliga tvåplansvilla med viss havsutsikt från övervåning och takterrass. Amerikansk veranda på framsidan och stor altan på den insynsskyddare trädgårdssidan." Läs mer här!

5. Svenljungavägen 27, 1 500 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"Huset har bra planerad källare, och stora ljusa rum. På gården finns också en stor garage- och förrådsbyggnad med plats för 2-3 bilar, eller om man vill ha en hobbyverkstad." Läs mer här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.