Lidl söker hyresgäst till gamla butikslokalen

Lidl öppnade under torsdagen en ny butik i Falkenberg - men behöver nu hyra ut den gamla lokalen.

delningar

Lidl öppnade under torsdagen en helt ny butik vid Tångarondellen i Falkenberg. Butiksöppningen är den sista för Lidl innan årsskiftet och ännu ett steg för att nå målet med 200 butiker i Sverige 2020. Men butiken i Falkenberg har byggts intill en befintlig Lidl-butik som nu har stängt till förmån för uppgraderingen. Därför behöver Lidl nu ny hyresgäst till den gamla butikslokalen.

- Vi är jätteglada och stolta över att nu kunna öppna den här butiken på en spännande plats med stor potential. Detta är ett jättelyft för både kunder och medarbetare, säger Marcin Malewicz, Regiondirektör Lidl Sverige.

Den nya butiken har 1425 kvadratmeter försäljningsyta och utgår från Lidls senaste butikskoncept med ljusa och luftiga lokaler. Butiken har ett tydligt hållbarhetsfokus och är den femte Lidl-butiken i Sverige som certifierats enligt det världsledande miljöklassificeringssystemet BREEAM. Butiken är utrustad med solceller på taket och stora fönsterpartier för att dra nytta av dagsljuset samt rörelsesensorer för all belysning. Från solcellerna på taket kan besökare ladda sin elbil eller elcykel. 

Foto: Pressbild

Foto: Pressbild

Foto: Pressbild

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar