Lilla Napoli kan tvingas stänga ner

Fastigheten till pizzerian är såld - kommunledningen kallar till möte.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Pizzerian Lilla Napoli kan stänga ner redan vid årsskiftet. I ett känslofyllt inlägg på Facebook meddelar pizzerian att fastigheten blivit såld av fastighetsägaren.

"Vi tre är Lilla Napoli och utan dig slutar vi existera och vi kan inte fortsätta utan dig, otänkbart. Dock vet man ju att alla kärlekssagor har ett slut och så även denna även om man absolut inte vill." står det i inlägget.

Det var i söndags som beskedet om försäljningen ska ha kommit. Uppsägningen gäller från den sista december och i dagsläget har ägarna inga planer på att byta lokal.  

"För alla vet att när vår lokal rivs då är historien om Lilla Napoli slut och vi kommer jobba med annat."

Lilla Napoli är kända för sin napoletanska pizza och år 2017 fick restaurangen en nominering i White Guide. Det känslofyllda inlägget har delats över sexhundra gånger på Facebook.

Marken som vilar under Lilla Napoli har varit till salu i ungefär sex månader och i kommunhuset har det varit känt att pizzerians framtid varit hotad. Kommunledningen har varit i kontakt med ägarna till Lilla Napoli för att hitta en lösning. Unger fredagen blir det ytterligare ett möte för kommunledningen i hopp om att försöka hitta en lösning för pizzerians framtid, rapporterar Hallands Nyheter.

– Det finns inte någon som inte vill att de ska vara kvar. Det är en utmaning för oss eftersom det är en fråga som rör två privata markägare, en som säljer och en som köper. Det är först när det blir tal om planändring som det formellt blir en kommunal angelägenhet, säger Jan Melkersson, näringslivschef, till tidningen.

 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar