LISTA: Här finns julborden i Falkenberg

Snart dags för restaurangerna att duka fram julborden.

delningar

Det finns en rad olika julbord att välja på i Falkenberg och nu är det hög tid att välja vilket eller vilka man vill gå på! 24Falkenberg har listat ett urval av julborden för att dels visa på vilka valmöjligheter som finns, men också för att underlätta i valet av vilket julbord som man vill njuta av tillsammans med familj, arbetskompisar eller vänner.

Gustaf Bratt

Det blir ett traditionsenligt julbord med stämningsfull miljö för större och mindre sällskap. Restaurangens ambition är att kunna erbjuda lokala och närproducerade råvaror. Till julbordet ingår gottebord, glögg, kaffe och te.

När: Mellan den 23 november till den 16 december. Torsdag till lördag från klockan 18.00, söndagar från klockan 13.00 eller 17.00. På fredagar erbjuds även jullunch, från klockan 12.00.

Ocean Hotel

Ocean kommer framförallt fokusera på julinspirerad fisk till julbordet. Det blir stort bord med kallskuret, gravad lax och ungefär 38 olika sillsorter. Till julbordet ingår dessertbuffé, glögg och kaffe.

När: 15 november till 16 december. Onsdagar till lördagar från klockan 18.00 och familjejulbord söndagar klockan 13.00, 14.00 eller 15.00.

Hermans

På Hermans kommer det inte finnas någon klassisk julbuffé, däremot finns två andra julalternativ.

- Vi kommer ha en julsupé med trerätters, med smaker av julen. Sedan tar vi emot förbeställningar där vi serverar julmat på tallriksbord med fyrarätters, där glögg ingår, säger Pelle på Hermans.

När: Julsupé mellan den 9 november och den 21 december. Fyrarätters har ingen tidsgräns, då den måste förbeställas.

Laxbutiken Heberg

Laxbutiken kommer ha en stor buffé med främst julinspirerad lax och julinspirerade tillbehör.

När: 24 november till den 16 december, mellan fredagar till söndagar. Fredagar klockan 11.30-15.00, lördagar och söndagar klockan 12.00 till 18.00.

Strandbaden

På Strandbaden blir det julshow till maten. De utlovar Hallands finaste julbord med utsikt över Skrea strand och därefter ett musikparty med LaGaylia och bandet Soul Unit.

När: Utvalda datum mellan den 23 november till 20 december.

Hwitan

Hwitan kommer ha ett enklare julbord till skyltsöndagen. För övrigt är det endast julbord vid större beställningar.

När: Söndag den 2 december klockan 13.00 till 18.00

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar