Män anmälde misshandel på Strandbaden

Två anmälningar kom in direkt efter varandra - de inblandade ska inte ha känt varandra sedan tidigare.

delningar

Det var i lördags runt 21.30 som polisen larmades till Strandbaden i Falkenberg gällande två misshandel, rapporterar Hallands Nyheter.

I den första anmälan ska det ha handlat om en konfrontation, där en grupp män ville ta ett bord där målsägande satt. När målsägande sagt ifrån hade en man från gruppen hotat och tagit strypgrepp på honom. De inblandade ska inte ha känt varandra sedan tidigare.

Den andra anmälan kom in tio minuter senare och även i det fallet verkar de två inblandade inte varit bekanta med varandra. Den ena mannen hade blivit sparkad i ansiktet och slagen i huvudet. Till följd av misshandeln fick han en bula i huvudet och en sprucken läpp.

Nu utreds båda anmälningar och om det finns någon koppling mellan fallen. Än finns inga misstänkta, men förundersökningsledaren har goda förhoppningar eftersom det funnits vittnen på plats.

– Jag skulle tro att de hör ihop men vi har precis satt en utredare på att kika på det här. Alla detaljer är för tidigt att spekulera i. Men det finns ett stort antal vittnen till händelsen och en del är hörda redan, säger Kristoffer Sixten, förundersökningsledare på polisen i Falkenberg, till tidningen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.