Nytt rekord - skänker pengar till Missing people

Efter förra veckans sökning: "fantastisk insats".

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Den sjätte oktober slog Gekås i Ullared försäljningsrekord. Totalt sålde företaget för 38,6 miljoner kronor på en dag. Lördag den tionde november blev det nytt rekord igen - försäljningen landade på 40,2 miljoner kronor för dagen.

-Det var enastående insatser från alla håll i vår verksamhet, utan det jobbet som våra medarbetare gör med passion och stor handlingskraft hade dessa rekorddagar inte varit möjliga, säger Boris Lennerhov i ett pressmeddelande.

Vid försäljningsrekord brukar personalen vanligtvis fira prestigen med tårta. Efter Missing Peoples stora sökinsats i Falkenberg i förra veckan väljer man att istället donera 50 000 kronor till Missing People denna omgång.

-Försvinnandet av 12-åriga Dante i Falkenberg har inte lämnat någon oberörd under veckan som gått. Vi vill hedra hans minne och samtidigt ge en eloge till alla frivilliga som deltog i sökandet. Missing People gjorde en fantastisk insats med att hålla ihop sökandet och för att ge dem lite extra kraft att fortsätta sitt idoga arbete skänker vi 50 000 kronor till deras verksamhet, säger Boris.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar