OFFICIELLT: Mathisen går till Falkenberg

Foto: Robert Boman

24Halmstads avslöjande bekräftades av klubbarna på måndagskvällen.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Marcus Mathisen, 22, byter Halmstads BK mot Falkenbergs FF, vilket 24Halmstad kunde avslöja i november. Då sade FFF:s sportchef, Håkan Nilsson, så här till sajten:

– Jag vet inte vad jag ska säga. Just nu figurerar det hur många spelare som helst, det dyker upp det ena och det andra. Men sedan kommer det säkerligen hända en del hos oss inom de närmsta veckorna.

Den danska försvararen/mittfältaren kom till HBK i augusti 2016, då han lämnade storklubben FC Köpenhamn. Sedan dess har han varit en favorit hos många supportrar, inte minst efter sitt avgörande mål mot Helsingborgs IF i det allsvenska kvalet 2016 samt grovjobbande spelstil. Nu har han skrivit ett tvåårskontrakt med HBK:s rival, Falkenbergs FF.

– Det kändes verkligen helt rätt när jag träffade Håkan och Hasse. De har en tydlig plan för mig och min framtid i FFF och de lägger mycket vikt på laget och att alla ska trivas, vilket gör mig trygg. Jag värdesätter högt att en klubb värnar om sina spelare både på och utanför plan, säger Marcus Mathisen till Falkenbergs FF:s hemsida.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar