Laddar

Publiken hamnar i centrum i fartfylld föreställning

Foto: Pressbild/Håkan Larsson

Då kommer "Black Forest" till Falkhallen.

delningar

Norrdans sätter nu upp föreställningen "Black Forest" som sätter åskådarna i händelsernas centrum. Showen både lockar och utmanar och är en omtumlande upplevelse i högt tempo med extrem precision. Den 22 november besöker Norrdans Falkhallen i Falkenberg med sin show "Black Forest". Falkenberg blir därmed en av totalt sex städer som besöks på turnén.

Koreografin beskrivs som stor och vild, med ett driv som för tankarna till barndomens lekar. Koreografen som ligger bakom Black Forest, Mari Carrasco, fick sitt genombrott 2012 med den prisbelönta koreografin "Bartolomeo" och publiksuccén "Girls will make you blush" som fick varm kritik. Samarbetet med Norrdans internationella dansensemble erbjuder en stark upplevelse för publiken, som får ta plats direkt intill dansarna på spelytan.

Sedan Norrdans bildades 1995 har de presenterat ett stort antal föreställningar med koreografier av både internationella tungviktare som nya talanger inom samtida dans s speciellt fokus på den unga publiken. Kompaniet har sin bas i Härnösand men turnerar regelbundet regional, nationellt och internationellt.

Relaterade artiklar