Stor uppslutning under Biltemas premiär: "Fantastiskt kul"

Grannstaden har fått nytt varuhus - Kunderna väntade utanför redan dagen innan.

delningar

Biltemas femtionde varuhus i Sverige landade i Varberg. Under torsdagsmorgonen öppnade varuhuset sina dörrar för första gången. Utanför stod ungefär fyrahundra personer väntandes i kön, som ringlade sig runt hörnet av den stora uppslutningen.

De första i kön var på plats redan 22.00 under onsdagskvällen. En av de som sett fram emot Biltemas öppning var Veronica Ortiz, som var på plats strax innan sju på morgonen.

- Det var kanske tio personer före mig i kön när jag kom. Biltema bjöd på hjärtformade pepparkakor och kaffe här under morgonen och jag höll folk i kön dansande för att hålla värmen, berättar hon.

De första hundra gästerna fick presentkort på 250 kronor och vid utgången delades det ut goodiebags.

- Det känns fantastiskt kul, det är väldigt stor uppslutning och man har hört att det varit välkommet och efterlängtat här. Vi har haft tre veckor på oss nu sedan vi fick tillgång till varuhuset. Vi har fyllt på med inredning och fyllt det med alla de här 19 000 olika artiklar som Biltema erbjuder kunderna, säger Klas Grönwall, varuhuschef.

Totalt har det 7000 kvadratmeter stora varuhuset fått 24 anställda. Biltema i Varberg har fått kedjans senaste koncept gällande hur de olika avdelningarna exponeras, förklarar varuhuschefen.

- Det är fler visningsprodukter i de nyare varuhusen, så man kan klämma och känna lite på produkterna också. Att tillägga är vårt stora café, som tillkommit bland de senaste varuhusen där det säljs sallader, mackor och annat.

Er stora skylt här utanför har blivit väldigt uppmärksammad. Har du några kommentarer på det?

- De ser likadana ut på alla Biltema-varuhus. Den är väldigt stor och tydlig och är gjord efter regler och byggnormer. Den är tänd under öppettider så att den inte ska påverka när vi inte har öppet, vi försöker ta så mycket hänsyn som möjligt till omgivningen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar