TÄVLING: Här är den lyckliga vinnaren

Foto: Hotel Tylösand.

Vinnaren får åka till Hotel Tylösand för att äta ett helt julbord med familjen.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Från och med den 5 oktober har läsarna haft möjlighet att tävla med oss på Facebook. Genom att gilla tävlingsinlägget, dela det samt motivera varför man ska koras till vinnare, har de tävlande haft chansen att segra hem ett helt familjejulbord på Hotel Tylösand. Ett julbord som omfattar två vuxna och två barn.

Efter mångt och mycket klurande har nu redaktionen fattat ett beslut, om vem den värdiga vinnaren är. Vinnaren är ingen mindre än Mimmi Steen från Halmstad. Vi säger "Stort grattis" och riktar ett stort tack till alla som varit med och tävlat!

Mimmis motivering löd följande:

"Vår familj består av en far, som backar upp oss alla dar,  en treårig grabb, som är supersnabb, en liten lillebror,  som är löjligt förtjust i kor och så lilla jag, som försöker hålla ihop detta A-lag. Om vi vann, skulle det vara som att en dröm blev sann, tänk att slippa disk och stök, som det alltid är i vårat eget kök, Vi har hört att julbordet hos er är lagat med stor finess, Och att det i köket jobbar riktiga ess.  stor lycka skulle det innebära för oss alla, att både äta och med er få tralla <3"

Vinnaren kontaktats av redaktionen under onsdagen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar